Antiek verkopen? Antiek te koop? Dat doet u met GOUD Kunst & Antiek aan een correcte prijs.

Uw antiek en inboedel gratis geschat en snel verkocht aan de beste prijs! Uw antiek verkopen was nog nooit zo makkelijk.

antiek zilveren bestek verkopen

U zoekt een opkoper antiek en wenst een gratis schatting?

Welkom bij GOUD Kunst & Antiek. Of u nu in Turnhout, Geraardsbergen of Ieper woont, u kan bij ons terecht met al uw antiek voor schatting en verkoop! Wij zijn uw antiquair aan huis. Voor mooie en kwalitatieve antiek verplaatsen wij ons werkelijk overal.

Van een antieke chinese vaas tot een klassiek bronzen beeld of een volledige inboedel met antiek: wij komen bij u aan huis voor een gratis schatting en doen u een prijsvoorstel. Ook voor klassieke en moderne meubels zit u bij ons goed.

Lees ook: gratis schatting van antiek


Verkoop aan de hoogste prijs!

Niet alles wat ooit werd gekocht als "antiek" is nog in de mode en haalt nog goede prijzen. Toch kunnen wij u voor goede kwaliteitsantiek zeer hoge prijzen garanderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan authentiek chinees porselein of bijzondere antieke objecten uit Azië, klassieke en moderne meubels, of kwalitatieve klassieke schilderijen.

Lees ook: antiek als belegging


Meer weten?

Ga naar onze contactpagina en neem per mail of telefonisch met ons contact op.


Lees ook: hoge prijs voor antiek en inboedelsVerkoop uw antiek in alle vertrouwen

Uw antiek verkopen met GOUD Kunst & Antiek doet u met ons in alle vertrouwen aan hoge & correcte prijzen. Wij zijn uw opkoper van antiek voor kwalitatieve antiek. Uw chinees porselein verkopen? Een schilderij laten schatten? Ontdek ons breed aankoopgebied.Uw antiek verkopen met ons:
  • Hoge en correcte prijzen
  • Gratis en vrijblijvende schatting
  • Actief in heel Vlaanderen

Antiek verkopen? Antiek laten schatten? GOUD Kunst & Antiek