Antiquair of antiek opkoper gezocht?

antiek verkopen

Vroeger telde elke gemeente of stad wel één of meerdere antiquairs. Nu is het vaak zoeken naar de geschikte persoon voor de aankoop van uw antiek. Bij ons bent u aan het juiste adres, waar u ook woont!


Goud Kunst & Antiek is in de eerste plaats uw antiquair bij uitstek voor de schatting en aankoop van kwaliteitsantiek. Wat moet u hieronder verstaan? 
Onder kwaliteitsantiek verstaan we oa. meubels, oude schilderijen, porselein en aardewerk, moderne kunst, bronzen beelden, kristal,... die vervaardigd zijn met kwalitatieve materialen en getuigen van enige fijnheid en vakmanschap. Liefst ook van een bepaalde leeftijd of ouderdom, maar dat is minder belangrijk. 
Curiosa of brocante, denk hierbij aan hetgeen u op een gemiddelde rommelmarkt aantreft, is niet voor ons geschikt.
antiek verkopen
Chinees porselein is één van onze specialiteiten


Vraag een schatting, stuur enkele foto's

Heeft u geen idee of u object voldoet voor ons? Stuur ons dan een foto van uw object(en)via mail of WhatsApp, of bel ons op 0470/633.457

Flexibel en bezoek aan huis

Wij zijn uiterst flexibel en schatten de objecten graag aan huis. Maak hiervoor een afspraak met ons. Ons bezoek is steeds vrijblijvend en bovendien, gratis.


Verkoop aan een hoge prijs

Is de tijd gekomen om afscheid te nemen van uw antiek of kunst? Bij ons kan u rekenen op een hoge en correcte prijs. Wij nemen geen goederen in consignatie en betalen u na overeenkomst contant uit. Ook voor louter schattingen & expertises bent u bij ons aan het juiste adres.
antiek-verkopen