Chinees porselein laten schatten? Contacteer GOUD Kunst & Antiek!

GOUD Kunst & Antiek is de expert voor uw antiek chinees en japans porselein.

Bent u in het bezit van een collectie chinees of japans porselein en wenst u die te laten schatten met het oog op een eventuele verkoop?
Chinees en japans porselein zijn eeuwenlang verzameld in West-Europa. Deze decoratieve stukken maakten onderdeel uit van vele huiskamers.
Trends & modes veranderen helaas. De nadruk bij de jongere generatie is meer komen te liggen bij vintage & design stukken. Het klassieke chinees en japans porselein is bij die generatie dan ook wat uit de smaak gevallen.

GOUD Kunst & Antiek is uw specialist in antiek porselein, we zijn nationaal actief en kunnen u, dankzij onze goede internationale klantenbasis, nog steeds een hoge prijs garanderen voor uw chinees en japans porselein.
Betreft het nu vazen, schotels, jardini√®res of theepotten. U kan werkelijk met alle vormen van porselein bij ons terecht en bij uitbreiding zelfs met al uw aziatisch antiek (ook brons, meubels en schilderijen).

Wenst u een gratis waardebepaling via foto of aan huis? Neem met ons contact op en laat vandaag nog uw chinees en japans porselein vrijblijvend taxeren!


chinees porselein verkopen Uw chinees porselein laten schatten en verkopen. GOUD Kunst & Antiek expert