Uw chinese vaas verkopen?

De vraag naar kwalitatieve chinese vazen blijft onverminderd hoog. Wij garanderen u de beste prijs voor uw vaas of ganse collectie

Chinese vaas verkopen? Vertrouw in de expert in chinees porselein!

Wij zijn een belangrijke opkoper van chinese vazen en chinees porselein in Vlaanderen. Expertise, vertrouwen en hoge prijzen zijn gegarandeerd voor uw authentieke chinese vazen en alle ander chinees porselein.

De meeste van de chinese vazen gekocht door particulieren in de jaren 1970 en 1980, toen het in de "mode" was om uit te pakken met dergelijk porselein in een interieur zijn 19de en/of 20eeuws. Vaak beschilderd met elegante scenes van chinese dames in een tuin, een decor van wijzen of mythologische wezens. Maar ook andere thema's werden veelvuldig gebruikt.
Ook kleurenpaletten zoals famille rose of famille verte met een decor van bloemen, pioenrozen, vogels of hanen of andere soorten komen veelvuldig voor.
Tot slot waren ook de blauwwitte vazen populair, het zogenaamde "Celadon" porselein of het porselein bestemd voor de Europese markt, het "Canton" porselein.


Ook vroeger Chinees porselein (het 18de eeuwse Qianlong of Kienlong en Kangxi porselein) komt wel vaker voor. Ook dit porselein komt er in uitgebreide kleurenpaletten of het typische blauwwit.

Het is vaak gemerkt met merktekens, stempels of chinese karakters. Of het is voorzien van een dubbele blauwe cirkel. Maar er kan evengoed geen stempel of merkteken aanwezig zijn.

(Veel) ouder porselein zoals Ming is eerder zeldzamer in onze contreien.
Chinese vaas verkopen? Wij kopen dit type aan!

Contacteer ons. U kan steeds bellen of foto's sturen per mail of WhatsApp

Email
Bel of WhatsApp
Uw chinese vaas verkopen? 

Bepaal vandaag de waarde van uw chinese vaas of chinees porselein

Een chinese vaas, theepot of jardiniere? Misschien een schotel of volledig servies?Chinees porselein komt er ècht in alle maten, vormen en kleuren.
Vertrouw op onze expert voor een correcte schatting én een hoge aankoopprijs!