Uw chinese vaas verkopen

Uw chinese vaas verkopen aan een hoge prijs

Een chinese verkopen? een collectie chinees porselein late schatten? De waarde kennen van uw chinese vazen? Vertrouw op onze jarenlange expertise voor een perfect nauwkeurige schatting van uw chinese vazen en porselein. Van blauwwit Kangxi of Qianlong vazen tot 18de eeuws export porselein of het meer voorkomende 19de eeuws en 20e eeuws porselein (met en zonder stempel). We kopen alle chinees porselein aan een hoge prijs. Meer weten over uw chinese vaas? Contacteer ons vandaag nog!

GOUD Kunst & Antiek helpt u de waarde van uw chinese vazen te bepalen. Maar hoe kan u nu eigenlijk "echt" chinees porselein herkennen?

Cantonese vazen

chinese vazen prijs

Cantonees of canton-porselein werd in hoofdzaak geproduceerd voor de Europese markt. Dit porselein vervaardigd in de laat 19de/begin 20ste eeuw werd naar Europa geexporteerd omdat dit hier sterk in de smaak viel. Het is vaak  pompeus met goud en overgedecoreerd. Helemaal naar de smaak van de betere burgerij die ze massaal importeerde in de 19de eeuw.

>GOUD Kunst & Antiek is koper van deze cantonese vazen. Neem contact met ons op.


Lees ook: de prijs bepalen van chinese vazenchinese vaas laten schatten
Chinese gemberpot met chinese tekens op de rug, houten
                deksel en houten staander.Chinese vazen in blauw-wit

Blauwwitte chinese vazen met decor van vogels, bloemen, draken of tempelleeuwen zijn vaak vervaardigd in de 19de/begin 20ste eeuw.
Deze vazen zijn meestal niet gemerkt. Dit zogenaamd "celadon" porselein lijkt sterk op delfts aardewerk maar is 100% van chinese makelij.

>GOUD Kunst & Antiek is koper van deze blauwwitte vazen. Neem contact met ons op.

Lees ook: merktekens op chinees porselein

three-chinese-blue-and-white-on-celadon-ground-vases-1920th-c-1jpg

Lees ook hier verder waar onze expert-schatter van GOUD Kunst & Antiek op let bij de beoordeling van uw chinees porselein.