Opkoper oude schilderijen? Gratis schatting van oude schilderijen

GOUD  Kunst & Antiek schat en koopt uw oude schilderijen aan in gans Vlaanderen: regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen & Limburg!

opkopers oude schilderijen

Oude schilderijen, zijn ze wel nog iets waard?
Ja natuurlijk! Bij GOUD Kunst & Antiek zijn we gespecialiseerd in de schatting en aankoop van oude schilderijen. Voor kwalitatieve werken betalen we een hoge prijs.


Schatting via foto of tijdens een bezoek aan huis

Vaak is het mogelijk om uw oude schilderijen via foto te taxeren. Hoe doet u dat? U maakt een foto van de voor-en achterzijde van het schilderij en stuurt die ons per mail of via WhatsApp. Graag ook steeds de afmetingen vermelden aub! Indien wij interesse hebben maken wij een afspraak en doen u een prijsvoorstel. 
Teveel schilderijen of niet mogelijk? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze expert in oude schilderijen voor en bezoek aan huis. 


schilderij verkopen

Nationaal actief

GOUD Kunst & Antiek is nationaal in alle provincies actief. Met welk soort schilderijen kan u bij ons terecht? Kortweg, met alles! Weet u het niet, wel vraag het ons dan gewoon!
U kan bij ons uiteraard ook terecht met pastels, gouaches, tekeningen, etsen, gravures, litho's, kunstmappen, kunstboeken en affiches. 

waarde oude schilderijen


Ook voor de verkoop van uw overig antiek en inboedels bent u bij ons aan het juiste adres!