Munten verkopen of munten laten schatten? GOUD Kunst & Antiek: betrouwbare aankoper van uw muntenverzameling!

Zilveren munten verkopen? Zilveren munten laten schatten? Zilveren munten zitten zowat in elke muntenverzameling. We sommen de belangrijkste voor u op en kopen ze aan een hoge prijs aan!
Belgische zilveren munten, Zilveren munten Frankrijk, andere oude zilveren munten.

Goud wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt als geld. De meeste gouden munten die we terugvinden in verzamelingen zijn de traditionele beleggingsmunten zoals gouden 20 frank, gouden 20 francs Napoleon, gouden 20 dollar munten, gouden Britse ponden,...en natuurlijk nog zo veel andere gouden munten!

Uiteraard kan u bij ons ook uw munten verzameling als geheel verkopen. Muntenverzameling kunnen klein zijn en heel waardevol en soms zijn er heel veel munten maar zonder veel waarde. Het is dus altijd een goed idee uw muntenverzameling door ons te laten nakijken!

Gratis schatting van oude munten

Onze munten expert-schatter  is steeds op zoek naar gouden-en zilveren munten en volledige muntenverzamelingen. Wij schatten uw oude munten gratis en vrijblijvend.


" Opkopers betalen vaak slechts een fractie van de goud-en zilverwaarde" Wij betalen een forse premie voor zeldzame en goede muntenverzamelingen."

Goud.be

Waarde van oude munten?

Kom bij ons meteen te weten wat de waarde is van uw oude munten! Wij zijn gespecialiseerd in de schatting en aankoop van complete muntverzamelingen. Ook met uw oude bankbiljetten, penningen en medailles kan u bij ons terecht.

Email, bel of WhatsApp ons

Schatting van munten? Munten verkopen? Contacteer ons!