Schatter van antiek: GOUD Kunst & Antiek is uw antiquair-expert bij uitstek

Als trotse bezitter van antiek uit aankoop of erfenis bent u waarschijnlijk u benieuwd naar de actuele waarde van uw stuk(ken) antiek.


GOUD Kunst & Antiek, expert en schatter van antiek heeft een jarenlange ervaring in het schatten en waarderen van authentieke antiek-en kunstobjecten.
Ons expertisegebied is divers en focust zich van authentieke chinese vazen tot klassieke & moderne schilderijen, klokken & pendules of stijlvolle eiken meubels en eetplaatsen

schatters antiek

Contacteer onze schatter van antiek voor een gratis en vrijblijvende expertise

U kan op ons gratis en vrijblijvend voor een expertise. Deze zijn steeds gratis en vrijblijvend. Uiteraard kopen wij ook uw kunst & antiek van fijne kwaliteit aan, dit aan de hoogste prijs.

Wenst u beroep te doen op onze diensten? Heeft u slechts enkele stukken? Neem dan enkele goede foto's van uw objecten en stuur ze naar ons door per mail of WhatsApp. Vergeet er ook niet de afmetingen bij te vermelden. Voor mooie en kwaliteitsvolle inboedels met antiek komt onze schatter in antiek graag bij u langs. De afstand is hierbij geen probleem. Wekelijks hebben wij afspraken in gans Vlaanderen.

Bent u akkoord met de prijsofferte van onze antiekschatter dan betalen wij u meteen uit.